Onneksi sentään nyt voin sanoa että se on taas kerran ohitse.....siis Mintun juoksu. Kyllä tässä on taas saanutkin olla osaksi maanpaossa urosten luota ja osaksi vahtia silmä tarkkana että ei ainakaan tapahdu mitään ihan kamalaa karastrofia - kuten Chihuahuan tai Bostoninterrierin + Tollerin risteytystä eikä Bortsu/Tollerikaan nyt kovin mieluinen sekoitus olis.

                                                

No onhan tuo Toivo aika komea poika...hmmm....

                                      

Timo kun oli meidän loman ajan koiravahtina ja uhkasin että joka ikinen pentu joka mahdollisesti syntyy Timon vahtivuoron seurauksena joutuu Timolle kotikoiraksi...Timo joutui hoitamaan välillä myös Annen koiria ja Manua sekä Nasua joten mahdollisuuksia piisas....ÄÄÄKKKSSSS!!!!

Sitten itse olin vahtina kun Annella oli menoa ja "isot" pojat oli täällä sekä tietenkin pikkuinen Metkuliini. Täytyy sanoa että Minttu sai kyllä poikiin vauhtia. Nasu nyt on sellainen Matcho-mies että ei jättänyt Minttua hetkeksikään rauhaan ja jopa Manukin tajus että katos vaan kun leikkikaverin kanssa vois tehdä jotain muutakin kun vaan leikkiä....

Viljokin innostui, mikä on Viljolle harvinaista...oon aina aatellut että Viljo ei ymmärä mistään mitään, mutta nyt Minttu kiinnosti myös Viljoa. Toivo oli ihan mahdoton, sen kanssa sai olla silmä tarkkana vaikka Mintulla oli juoksuhousut jalassa. Toippari yritti parhaansa että Minttu kiinnostuis mutta Mintun aika oli jo hiukan menossa ohitse joten Minttu antoi hammasta liika innokkaille kosijoilleen.

                                      

Ehkä KAKSI kosijaa kerralla on hiukan liikaa...mulla alkaa kohta pinna palamaan...örh......

                                     

Ihan eppistä - olen syvästi masentunut ja loukkaantunut - Minttu PURI MUA...Olkoot mokoma....narttu...höh...

Toivo kiinnosti sitä vielä jonkin verran mutta Viljo parka sai kunnon kyydin muutaman hampaanjäljen kera...hmm...Minttu näyttää olevan aika ronkeli morsianehdokas.

                                     

Leikis nyt äläkä vilkuile sitä Toivoa!!!!!!

                                      

Vedetään nyt sitten vaikka Annen hanskaa:))))

Metkun kanssa oli kivempi leikkiä ja Metku olikin ihmeissään kun isot pojat kierteli ja kaarteli Mintun ympärillä. Minttu pitää kovasti Metkusta ja antaa sen rääkätä itseään aika lailla...irvistää välillä mutta jatkaa leikkiä vaikka Metku ei totta viekööt ole mikään maailman hellähampaisin pentu...se on edelleen kun piraija ja puree niin maan perusteellisen lujaa.

                              

(Minttu) Rasittava tuo Toivo...mitä se siinä pyörii kaiken aikaa...Mä näytän nyt Metkulle millaiset hampaat kunnon koiralla pitää olla....ei mitään piraijan tikkuhampaita vaan kunnon raateluhampaat..ME OLLAAN LIHANSYÖJIÄ!

                                

(MInttu) Älä ny sentään mun mahalaukkuuni asti kurkottele:((   (Metku) Ahhhh...juu...kyllä on komeat kitarisat ja hampaissa ei näy reikiä mutta suuveden käyttö ei olis pahitteeksi..öyk....

                                 

(Minttu) Vai muka haiseva hengitys voihan #"#"%¤#** Mitenkäs olis vähän kunnioittavampi käytös vanhempaa koiraa kohtaan?

                                                                       

(Minttu) Koitas nyt rääpäle vähän käyttäytyä ettei tarvitse enempää kurittaa....(Metku) EI TUNNU MISSÄÄN :))))

                                                                        

(Minttu) Kuule Toivo - Tää sun pikkusiskos on ihan KAMALA!!!! Voisitko opettaa sille edes pikkasen tapoja?

                                                                           

Onneksi nyt on taas rauha maassa ja koiralauman uskaltaa päästää taas yhdessä ulos ja Minttu saa taas juosta vapaana metsässä. Siru on ottanut asian hyvin rauhallisesti, se makailee mielummin omissa oloissaan kun pojat on riehuneet Mintun ympärillä.

                                     

(Minttu) Hmm..no niin...onhan se toki kovin suloinen.. ainakin joskus... (Metku) Minttu on NIIN kiltti ja ihana:))))

Pitäis muistaa tilata Sirulle taas akupunktiolääkäri, syksyn viileät ilmat on kangistaneet vähän vanhan Hullu-Hipin jäseniä. Kyllä siitä silti vielä vauhtia lähtee ja metsässä Minttukin on jäänyt toiseksi kun hullumaisen hullu Siru hyökkää kimppuun niin että Mintun karvat pöllyää.....Siis Siru leikkii vielä kohta 13 vuotiaana nyt enemmän kun Minttu joka on kulkenut metsässä syvissä aatoksissa haistellen joka hemmetin ruohonkorren.

Tää Mintun aatoksissa oleminen johtuu juoksusta, sen luonne muuttuu hyvin mietteliääksi kun sillä on juoksu. Leikkiminen katoaa lähes kokonaan koska nenä maassa kulkeminen on paljon mukavampaa.

Nyt nenä alkaa nousta maasta ja leikkikin taas maittaa. Olen miettinyt että oliskohan ensi talvena aika leikata Minttu, en aio teettää sillä pentuja vaikka se niin ihana tolleriini onkin.

Korvat on kuitenkin liian pienet ja luonteeltaan se on ehkä hiukan "lapanen" .....Toisin sanoen ihan liiankin kiltti, se ei osaa pitää puoliaan ja on aina NIIN ONNELLINEN...siis sehän on ihan vaan hyvä asia mutta ei ehkä ihan tollerin luonnetta vastaava.

Minttu on aina yhtä onnellinen, jos se osais kehrätä niin se varmaankin kehräsi kun kissa.....Tulisen Hipsun rinnalla ne on hyvä pari. Kumpikin kunnioittaa toisiaan.

Aattelin että nyt lähdetään metsään sieneen ja koirat saa juosta vapaana...kai sitä pitäis muutama madonlakki kerätä talven varalle...edellisen pidemmän metsäreissun vammat onkin jo fysioterapeutti korjannut, kun se edellinen keikahdus metsässä pisti selän vähän uuteen uskoon ja käveleminen oli aika hankalaa niin kauan kunnes sain taas nikamat paikoilleen.

Katsotaan minkä voltin, käärmeenkoloon putoamisen tai piikkilankaan kompastumisen teen tällä kertaa.....ainakin oon jossain kura-ojassa nenälläni, se on NIIN mua, ja se on ihan oikeesti sukuvika...mun äiti ja toinen siskoni on samanlaisia..aina päällään jossain ....

                            

Tuu mamma leikkiin äläkä kuvaile siinä!

                               

Mä olen Metku-nokinenä - pieni tuhkaluukusta pudonnut jalosukuinen pamentajabortsu:)) Korvistani olen ERITTÄIN ylpeä!

                               

(Metku) Jätäs nyt isoveli meidät rauhassa leikkiin..mee vaikka pihalle siksi aikaa....